Artikkelen er mer enn ett år gammel

Tyrkisk takk for hjelpen

– På vegne av Tyrkias journalister vil jeg uttrykke en hjertelig takk til dere som gikk sammen for å hjelpe oss i denne vanskelige tiden, sier generalsekretær Mustafa Kuleli i Journalists' Union of Turkey (TGS) til Norsk Journalistlags medlemmer.

– Takket være deres solidaritet og generøsitet, var Journalists’ Union of Turkey (TGS) i stand til å gi sårt tiltrengt hjelp til de journalistene og deres familier som ble rammet av jordskjelvet. Deres bidrag gjorde en reell forskjell i livene til dem som ble berørt av katastrofen. Vi er takknemlige for deres støtte når Tyrkias journalister trenger dere, sier Kuleli.

Han er også nestleder i Den europeiske journalistføderasjonen (EFJ).

NJs solidaritetsfond

Norsk Journalistlag har gitt penger fra Solidaritetsfondet til tyrkiske kolleger etter jordskjelvkatastrofen som rammet Tyrkia og Syria i februar. Norsk Journalistlags internasjonale solidaritetsfond brukes fortløpende til krisehjelp og prosjektstøtte for våre kolleger i andre deler av verden, til journalister som jobber under ganske annerledes forhold enn NJs medlemmer, og ofte med liv og helse som innsats i sitt daglige, journalistiske arbeid.

1 prosent av kontingenten til alle NJs medlemmer overføres til NJs solidaritetsfond.