Dannet NJ-klubb i Monday

NJ-medlemmer har dannet klubb i produksjonsselskapet Monday. – Det er på tide, sier nyvalgt klubbleder Magnus Nome.

I forrige uke stiftet ansatte i produksjonsselskapene Teddy TV, Feelgood Scene Film og TV og Monday NJ-klubb. Medlemmene var samlet til stiftelsesmøte i Nydalen i Oslo på torsdag, der de også valgte styre med klubbleder og nestleder.

Jeg tenker at det er på tide. Og så tenker jeg at vi har mye å lære om hvordan et organisert arbeidsliv foregår, vi som kommer fra en mer uorganisert verden, sier nyvalgt klubbleder Magnus Nome om at den nye klubben er dannet.

Nå forventer jeg at det skal bli mer strukturert og organisert i vårt forhold til arbeidsgiveren. Så regner jeg med at vi som skal jobbe med dette, vil lære veldig mye.

Les også: Fødselshjelpere for ny storklubb i Strix

Flere klubber i produksjonsbransjen

Det siste året har NJ fått flere medlemmer og klubber i produksjonsbransjen. I fjor samlet NJ-medlemmene i Strix seg i den nystartede klubben Strix Televisjon NJ. I vår dannet NJ-medlemmene i Monster klubb.

– Nye medlemmer i produksjonsbransjen er hjertelig velkommen i NJ-familien. Norsk Journalistlag ønsker å være en attraktiv og relevant fagforening for alle som jobber redaksjonelt, har NJs nestleder Hege Fagerheim uttalt tidligere.

Les også: – Velkommen til Monsterklubben

Leverer TV og podcast

Teddy TV, Feelgood og Monday leverer produksjoner for TV og podcast, blant annet til NRK. De står bak programmer som Petter uteligger, Folkeopplysningen og Helsekost Furuseth, humorprogrammer og podcastdokumentarer som NRKs Hele historien. Selskapene er eid av danske Monday Media.