Ny bankavtale med Nordea

Norsk Journalistlag og Nordea er enige om en ny avtale for tjenester til NJs medlemmer.

Både Nordea og Norsk Journalistlag har sterke ambisjoner om å vokse, og denne avtalen gir både eksisterende og nye medlemmer av Norsk Journalistlag et bredt tilbud innenfor banktjenester med markedsledende betingelser.

– Vi i Nordea er svært fornøyde med å ha inngått avtale med Norsk Journalistlag. Vi er glade for å endelig kunne tilby alle deres medlemmer en ferdigforhandlet bankavtale, som er designet for å møte deres spesifikke behov, sier partneransvarlig i Nordea, Carl Emil Solvang.

– Gjennom denne avtalen får Norsk Journalistlags medlemmer tilgang til et bredt verditilbud fra Nordea, som innebærer blant annet personlig rådgivning, gode digitale løsninger samt fordeler på boliglån, kredittkort og dagligbank, sier Solvang.

Gledelig med ny avtale

Sekretariatsleder i Norsk Journalistlag Hilde Tretterud synes det er gledelig å kunne tilby en ny bankavtale for medlemmene.

– Det er viktig for Norsk Journalistlag med en stabil bankpartner som både gir våre medlemmer de beste vilkårene og den beste servicen. Vi har tro på at Nordea skal gi et godt og gunstig banktilbud til våre medlemmer, sier Tretterud.

– Vi er blitt godt tatt imot av Nordea, og oppfordrer selvsagt medlemmene våre til å vurdere tilbudet og ta kontakt med vår nye samarbeidspartner for å se om det er aktuelt, sier Tretterud.

Samarbeid med Unio

Bankavtalen er kommet i stand i et samarbeid med Unio, der NJ får slutte seg til deres avtale med Nordea. Norsk Journalistlag er enige med Unio om å ha regelmessige samtaler framover for å utveksle erfaringer og eventuelt samarbeide om for eksempel relevante høringsuttalelser. 

– Vi er glade for at avtalen er kommet i stand, og det ligger i vår strategi at vi skal søke ytterligere samarbeid med relevante organisasjoner. Samarbeidet med Unio er forankret i NJs politiske vedtak og i tråd med vår tiltaksplan, sier leder i Norsk Journalistlag Dag Idar Tryggestad. 

Registrer deg her, så blir du kontaktet av Nordea så snart er klart

Se flere medlemsfordeler her