NJ Student har valgt nytt styre

NJ Student avholdt årsmøte denne helga. Antonia Benkestok Bjørnson fra Nord Universitet ble valgt til ny leder.

Hun får med seg et styre som har god representasjon fra landets studiesteder, med medlemmer fra OsloMet, Høgskulen i Volda, Universitetet i Bergen, Universitetet i Stavanger og Nord Universitet.

Bjørnson takker for tilliten og gleder seg til å samarbeide med det nyvalgte styret det neste året.

– Jeg ser frem til å være en stemme for studentene og håper jeg gjør en god jobb. Jeg har et veldig fint styre med meg, og tror at vi kommer til å få til mye bra dette året. Det yrket vi går mot krever godt samarbeid og nettverksbygging, som starter allerede nå i studietiden. Jeg håper at vi i sentralstyret kan oppfordre og hjelpe til med dette, sier Bjørnson.

I det kommende året ønsker hun å utvikle samarbeidet på tvers av studiestedene, og også trekke fokus mot Nord-Norge og andre mindre steder som ikke får like mye oppmerksomhet som de store studentbyene.

Antonia Benkestok Bjørnson ble valgt til ny leder av NJ Student på årsmøtet 2024. Foto: Iver Daaland Åse

Godt årsmøte

Årsmøtet ble avholdt 13.–14. september hos NJ i Oslo. Det var et godt årsmøte for NJ Student, der 5 av NJs studentklubber var representert. I tillegg til valget ble det vedtatt ny handlingsplan, og var gode diskusjoner om hvordan man kunne få til bedre samarbeid med lokallagene og «voksen-NJ», men samtidig hvordan man kan sikre at studentlaget har en tydelig, egen profil.

Det er dessuten ambisjoner om å få gjentatt forrige periodes styreseminar, som skapte bedre samarbeid og kjennskap mellom alle studenttillitsvalgte i NJ.

Nye styremedlemmer:

Leder: Antonia Benkestok Bjørnson fra Nord Universitet
Nestleder: Hanna Risnes Solligård, Universitetet i Bergen
Økonomiansvarlig: Annikken Gulbrandsen Kinstad, Universitetet i Stavanger
Styremedlemmer: Magnus Asker Olsen, Nord Universitet
Eline Østby, Høgskulen i Volda
Marita Andreassen, OsloMet

Vara: Liz Westphal, Universitetet i Stavanger