Ny leder i NJ Oslo

Espen Moe Breivik fra VG ble på årsmøtet 24. september valgt til ny leder i NJ Oslo. Selma Joner fra TV2 er ny nestleder.

– Det er veldig stas å få tilliten til å lede NJ Oslo. I en tøff tid i mediebransjen trenger vi et sterkt lokallag i hovedstaden, der de største mediene holder til. Jeg er glad for å ha med meg et godt styre som skal skal sikre dette, sier Breivik.

– Det vi alle ønsker er at det skal være attraktivt å være journalist. Som tillitsvalgte i NJ har vi tatt på oss et ekstra ansvar ved å kjempe for arbeidsforholdene til våre venner og kollegaer i bransjen. Dette er bedre og morsommere at vi gjør sammen, på tvers av ulike mediehus og produksjonsselskap. Det er et slikt samlingssted NJ Oslo skal være, for alle våre medlemmer.

Eirik Løkkemoen Bjerklund gikk av etter to år som leder.

– Det har vært to svært innholdsrike år som leder av NJ Oslo, stappet med aktiviteter og arrangementer. Espen og Selma er kunnskapsrike, engasjerte og dyktige tillitsvalgte. Jeg er helt sikker på at de vil sørge for at NJ Oslo er et aktivt og godt lokallag.

Styret forøvrig består av:

Bjørne Østrem Djukastein, NRK
Amanda Iversen Orlich, Frilans/NRK
Even Hye Tytlandsvik Barka, Nettavisen
Renate Karlsmoen, NJ Student/Dagbladet
Sebastian Sandsgaard, Strix

Varamedlemmer
Fabian Skalleberg Nilsen, Watch Media
Tommy Goldbeck, TV 2
Tord Dyrkorn, Aftenposten