Artikkelen er mer enn ett år gammel

Styret i NJ Frilans følger i landsstyrets fotspor: Reiser ut av Oslo-gryta for å møte medlemmer

Når styret i NJ Frilans gjennomfører sitt siste styremøte før sommeren, skjer dette i Bergen. Dette blir gjort samtidig som den journalistfaglige konferansen «Fortellingens kraft» arrangeres i vestlandsbyen.

– Vi gjør som landsstyret, pakker sammen og reiser ut av Oslo-gryta. Dette for å møte medlemmer, fagforeningskollegaer og mediebedrifter, sier styreleder Oddun Midtbø. Senter for Undersøkende Journalistikk (SUJO) stiller med møterom i Media City Bergen (MCB). MCB er et hus med mange mediebedrifter. Dette er et spennende tilbud våre medlemmene må få vite mer om.

Gratislunsj med frilans-INFO
Onsdag 12. juni skal styret møte klubbledere fra ulike mediebedrifter i MCB. Deretter inviteres medlemmer, ikke-medlemmer og studenter til informasjonsmøte og gratis lunsj. – Vi vil selvsagt bruke tida godt, informere om de ulike tilbudene og verktøyene NJ tilbyr sine frilansmedlemmer. Hun tenker da spesielt på rammeavtalen, veiledende satser, kurstilbud og ikke minst det lukkede diskusjonsforumet som har utviklet seg til et skattkammer av gode råd fra kollegaer som er i samme situasjon.

Rammeavtalen for kjøp og salg av frilansstoff er et viktig redskap for frilansjournalister.

– Jeg satser på at vi får flere medlemmer etter denne turen til Vestlandet, avslutter Oddrun Midtbø. Hun gleder seg til å vise fram byen som nettopp ble kåret til den mest attraktive byen i landet.