Bli medlem i februar – få en måned gratis

I februar har vi vervekampanje i NJ. Blir du medlem i løpet av måneden – får du gratis medlemskap frem til april!

Som medlem i NJ blir du en del av et fellesskap på ca. 8700 medlemmer som jobber for dine rettigheter som arbeidstaker.

Her er noen av dine medlemsfordeler:

  • Gratis advokathjelp. Hos NJ kan du kontakte våre rådgivere direkte og få hjelp med det samme. Vi har ingen terskel for rett til generell juridisk bistand når medlemmer har behov for det i yrket. Kontrakter, arbeidstid og riktig lønn er noe av det våre advokater hjelper deg med.
  • Hjelp ved lønnsforhandlinger. Er du omfattet av en sentral tariffavtale, for eksempel hvis du jobber i en MBL-bedrift eller NRK, så forhandler vi kollektivt for deg. Vi bistår også i lokale lønnsforhandlinger.
  • Stipender, kurs og konferanser. Vi deler ut reisestipend og hjelper deg til å få den kompetansen du trenger, blant annet gjennom studiepermisjonsordningen (Stup) og kurs hos Institutt for journalistikk.
  • Gunstig forsikring. Personforsikring og forsikring på hus, bil og utstyr. Kanskje du kan spare inn kontingenten på å velge NJ Forsikring for å dekke ditt forsikringsbehov? NJ-forsikring og de kollektive ordningene er billigere enn om du skal kjøpe forsikring som privatperson.
  • Bankavtale. Norsk Journalistlag har en avtale med Danske Bank. Den kollektive avtalen sikrer medlemmene en konkurransedyktig boliglånsrente og gode bankbetingelser.

Se flere medlemsfordeler og søk medlemskap her

Hvem kan bli medlem i NJ?

Alle som påvirker det redaksjonelle produktet hører hjemme hos oss: Om du er fast ansatt, midlertidig ansatt, tilkallingsvikar, sommervikar, frilanser eller student. Om du jobber som skrivende, fotograferende, med film, lys eller lyd, med layout eller grafikk, som produsent, redigerer eller klipper, er utvikler, analytiker, leder – eller noe helt annet.

Hvor mye koster det å være medlem i NJ?

Kontingenten er på 365–788 kroner per måned, avhengig av inntekt. Husk at i inntektsåret 2024 er skattefradraget på 8000 kroner!

Les mer om kontingenten her

Er du tillitsvalgt og trenger tips til verving? Det finner du på Min side