Artikkelen er mer enn ett år gammel

Hellkonferansen er avlyst

– Vi vet at mange av dere har sett skikkelig frem til fag og fest i februar. Komiteen inkludert. Nå må vi bare krysse fingrene for at Hellkonferansen 2022 skjer til høsten, skriver komiteen for Hellkonferansen.

Det som ikke skulle skje, har skjedd:  Hellkonferansen 2021 er avlyst.

Dette har eierne av konferansen kommet frem til at er det mest fornuftige. Vi i hellkomiteen støtter vedtaket. På grunn av koronapandemien ble Hellkonferansen 2020 avlyst. Av samme grunn ble Hellkonferansen 2021 utsatt. Komiteen har siden utsettelsen vært innstilt på konferanse i februar 2022, med det allerede ferdigspikrede programmet som utgangspunkt.

Men, slik blir det altså ikke. Smittetrykket er fortsatt for høyt og ukene som kommer for uforutsigbare. Etter de gjeldende nasjonale retningslinjene, er det dessuten ikke tillatt å ha så store arrangementer nå.

Vi vet at mange av dere har sett skikkelig frem til fag og fest i februar. Komiteen inkludert. Nå må vi bare krysse fingrene for at Hellkonferansen 2022 skjer til høsten.

Du som har kjøpt og betalt billett får denne automatisk overført til neste konferanse. Ønsker du likevel refusjon, kan du sende e-post til gunnar.okstad@adresseavisen.no. Vi håper du ønsker å beholde billetten din.